بهتر است بدانید که عسل، به ویژه عسل طبیعی شهرکرد در معرض آسیب نیست و نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست، زیرا کافی است آن را در ظرف دربسته قرار دهید و در دمای معمولی اتاق نگهداری کنید.
عسل بیست و پنج درصد شیرین تر از شکر معمولی است. زیرا حاوی فروکتوز است. عسل زمانی تشکیل می شود که آنزیم های زنبور عسل با شهد گل مخلوط شوند.
رنگ و طعم آن بستگی به گلهایی دارد که شهد از آنها جمع آوری شده است.
برای اینکه بهتر درک کنید چرا به مصرف عسل توصیه می شود باید بدانید که مواد مغذی موجود در عسل چیست.
هر قاشق غذاخوری عسل حاوی مواد مغذی زیر است:
شصت و چهار کالری. هفده گرم کربوهیدرات. هشت گرم فیبر. گرم پروتئین شش گرم کلسترول. فواید عسل ذوب چربی های ذخیره شده در بدن اگر با آب گرم مصرف شود.
کاهش وزن در صورت مخلوط شدن با آب لیمو و دارچین. بهبود عملکرد بازیکنان ورزشی؛ زیرا میزان قند خون را حفظ می کند. برای پوست و مو مفید است.
بنابراین در ساخت محصولات و ماسک های خود استفاده می شود. ضد عفونی کننده طبیعی؛ برای داشتن خواص ضد باکتریایی و قارچی آنتی اکسیدان است.
زیرا به خلاص شدن از شر رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند و در نتیجه کارایی ایمنی را افزایش می دهد. آرام کردن بدن، به آن احساس راحتی و آرامش می دهد.
کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها، مانند بیماری هایی که بر قلب تأثیر می گذارد، علاوه بر برخی از انواع سرطان.