چگونه کنجد گلرخ را تفت دهیم؟
قبل از تهیه دستور پخت با کنجد، باید آن را کاملا تفت دهید. تفت دادن کنجد به مدت نیم ساعت روی حرارت متوسط گزینه خوبی است. رایحه ای خوش کنجد آشپزخانه شما را در طول این فرآیند فرا می گیرد.
توجه به اختلاط مداوم در فرآیند بو دادن ضروری است. در غیر این صورت ممکن است دانه های کنجد بسوزند یا سفید بمانند. علاوه بر این، تنظیم حرارت در زمان تفت دادن کنجد بسیار مهم است. کنجد آماده بو داده نیز در صورت وجود قابل خریداری است.
دستور العمل های معطری که می توانید با کنجد تهیه کنید
با دستورهایی که با افزودن کنجد به آن تهیه می کنید، می توانید جنبه گرم و صمیمانه این غذای چشمگیر را هم از نظر ظاهر و هم از نظر طعم احساس کنید.
1) ترکیب خمیر پف دار ترد و کنجد گرم: شیرینی پف دار ترد
به لطف درخت کنجد که یکی از هدایای مهمی است که طبیعت به شما تقدیم می کند، می توانید این دستور فوق العاده را روی سفره های خود ببینید. شیرینی پف دار کنجدی ترد
طرز تهیه: خمیر پف دار ترد با کنجد
2) کراکر کنجد گزینه مناسب میان وعده
به کمک دستور عملی موجود در لینک که به صورت آماده از بازارها خریداری می کنید می توانید کراکر کنجدی را به راحتی در منزل درست کنید. به عنوان یک نتیجه از نسبت پروتئین بالای کنجد، دستور غذا نیز گزینه ای ایده آل برای لیست رژیم غذایی است.
کاشت کنجد: کنجد کجا و چگونه رشد می کند؟
کنجد محصولی است که عمدتاً در مناطق گرم و بیشتر در آفریقا رشد می کند. این گیاه که گل های کنجد را به رنگ های مختلف تولید می کند معمولا بلند است. مواد مفید موجود در کنجد برای بسیاری نوشدارویی است. همچنین باعث می شود بدن بهتر کار کند.
وقتی صحبت از ترکیه می شود، “کنجد در کدام استان رشد می کند؟” می تواند به این سوال به عنوان Şanlıurfa پاسخ دهد. از آنجایی که این گیاه آب و هوای گرم است، بیشتر در مناطق جنوب شرقی آناتولی، دریای اژه، مدیترانه و مرمره می روید.
“کنجد در چه ماهی کاشته می شود؟” پاسخ سوال را می توان ماه های بهار مخصوصا فروردین و اردیبهشت داد . دانه های کنجد را که دوره رشد کوتاهی دارند، پس از مدت معینی می توان جمع آوری کرد. پس از این مرحله فرآیند تولید کنجد آغاز می شود.