اگر می خواهید سوسیس کالباس خانگی درست کنید، به جای گوشت گاو از نسبت بیشتری از گوشت گوساله استفاده کنید.
گوشت گوساله به طور سنتی در باکورست استفاده می شود و باعث می شود سوسیس کمتر چرب شود.
نکته 3: مهم نیست که سوسیس خود را چگونه طبخ می کنید، همیشه مطمئن شوید که دمای داخلی آن 165 درجه فارنهایت ( 74 درجه سانتیگراد ) باشد. برای بررسی از دماسنج گوشت استفاده کنید. دمای اصلی قبل از سرو
طعم ژامبون شبیه سوسیس است! با این حال، اغلب کمتر چرب است زیرا به جای گوشت خوک با گوشت گوساله و خوک درست می شود.
با گیاهان و ادویه های خوش طعم مانند جعفری، پودر پیاز، پیازچه، جوز هندی، گشنیز و زنجبیل طعم دار شده و تقویت می شود.
سوسیس المانی و ترکی . هر دو سوسیس تازه هستند که معمولاً با گوشت خوک و گیاهان تازه و ادویه تهیه می شوند.
بیشتر به دلیل داشتن ترکیبی از گوشت خوک و گاو شناخته شده است. چربی کمتری نسبت به سوسیس
برات ها را می توان با گوشت خوک، گوساله یا گاو درست کرد که می تواند خواص آنها را تغییر دهد.طعم و بافت
باکورست خانگی با گوشت چرخ کرده گاو ، گوشت خوک، نمک، پاپریکا، فلفل سفید، پیازچه، جعفری، پودر پیاز، جوز هندی، گشنیز و زنجبیل درست می شود.
چه آن را در خانه درست کنید و چه از فروشگاه بخرید، با غذاهای لذیذ هماهنگ می شود. کلم ، سالاد سیب زمینی آلمانی یا رول پیاز داغ !
سوسیس با گوشت گوساله و خوک درست می شود. هر دو نوع گوشت حاوی پروتئین، ویتامین ها و اسیدهای آمینه ضروری هستند.
نوع گوشت گوساله چربی کمتری نسبت به سوسیس گوشت خوک دارد. اگر رژیم غذایی کم چرب دارید، ممکن است بخواهید سوسیس گوشت گوساله را انتخاب کنید.